KNLTB competitie voorjaar 2022

Voorjaarscompetitie 2022

Op dit moment kun je je inschrijven voor de KNLTB voorjaarscompetitie 2022 tennis en padel voor volwassenen. Dit kan tot 21 november 2021 23:59 uur. Inschrijven voor jeugd wordt op een later moment gecommuniceerd.

Iedereen moet zich individueel inschrijven, ook als je al een vast team hebt. Geef op het inschrijfformulier aan bij wie je in het team wilt komen en wie de teamcaptain is. Heb je geen team, maar zoek je wel een vast team, geef dit aan. Er wordt gekeken voor een passend team, indien beschikbaar. Natuurlijk kun je ook inschrijven als invaller. Teams kunnen jou dan bellen als zij in nood zitten. De teamindeling wordt later op de website gepubliceerd.

Lees de onderstaande voorwaarden goed door voordat je je inschrijft. Noteer ook gelijk even de speeldata voor tennis en padel.

Speelrondes voor tennis en padel zien er als volgt uit:

-        Vrijdagmiddagcompetitie tennis: 7 speelrondes achter elkaar -        Vrijdagavondcompetitie tennis: 5 speelrondes verdeeld over 10 weken. Week 13,15,17,20 en 22 spelen de gemengd-dubbel teams en week 14,16,19,21 en 23  spelen de heren- damesdubbelteams.

-        Zaterdagcompetitie: 7 speelrondes achter elkaar

-        Zondagcompetitie tennis: 7 speelrondes achter elkaar

-        Padelcompetitie vrijdag/zaterdag/zondag: 5 speelrondes achter elkaar.

Inschrijfvoorwaarden

Voor de deelnemende spelers van de KNLTB voorjaarscompetitie 2022 gelden de volgende voorwaarden voor deelname:

1. Je wordt geacht alle competitiedagen te kunnen spelen en in overleg met je team hier een schema van te maken. Het niet opkomen dagen als team levert een boete op, die door het team betaald moet worden.

2. Iedereen moet zich individueel inschrijven en de technische commissie (TC) maakt de teamindeling. Teams bestaan minimaal uit 6 spelers. Op het inschrijfformulier kun je je voorkeur betreft teamindeling kenbaar maken. De TC probeert zoveel mogelijk rekening te houden met de voorkeuren. Ook gaan we ons best doen om iedereen te plaatsen binnen een team, maar dat is natuurlijk afhankelijk van de inschrijvingen.

3. De inschrijfperiode loopt van maandag 1 november 2021 08:00 uur tot zondag 21 november 2021 23.59 uur. De inschrijving is nu dus gesloten, wil je je opgeven als invaller? Mail dan naar [email protected].

4. De competitiebijdrage wordt geïnd door middel van een automatische incasso.

5. Tijdens de KNLTB competities wordt er gespeeld met KNLTB goedgekeurde ballen.

6. Competitiebijdrage 2022 bijdrage per team:

Sport Onderdeel Teambijdrage
Tennis Vrijdagmiddag € 130,-
Tennis Vrijdagavond € 90,-
Tennis Zaterdag € 130,-
Tennis Zondag 8/9 comp € 70,-
Tennis Zondag landelijk (enkel+dubbel) € 160,-
Tennis Zondag landelijk (alleen dubbels) € 130,-
Padel Vrijdag/zaterdag/zondag € 90,-

7. Op vrijdagavond starten de eerste wedstrijden om 19:00 uur. Op verzoek van een team en in overleg met de tegenstander kan er bij TCT ook al om 18:30u begonnen worden, mits de banen beschikbaar zijn. Overleg van te voren altijd met de technische commissie. Op zaterdag en zondag liggen de aanvangstijden tussen 09:00 en 16:30 uur.

8. Het competitieaanbod voor tennis: vrijdagavond alleen dubbelspel; op zaterdagen en zondagen wordt er ook enkelspel aangeboden. Bij padel is het aanbod altijd in een dubbelspel variant. Omdat de vrijdagavondcompetitie voor tennis is opgedeeld in 10 speelrondes waarbij de ene week de dames- herendubbel gespeeld wordt en de andere week de gemengddubbel gespeelt wordt, is het mogelijk om je in te schrijven voor beide competitiecategorieën. Als er te veel aanmeldingen zijn, kan het zijn dat de Technische Commissie vraagt om één team te kiezen. Mocht je bij twee teams inschrijven, geef dan duidelijk op het formulier aan waar de eerste voorkeur ligt. Op iedere vrijdagavond is er plaats voor 18 teams, totaal dus 36 teams.

9. De captainsavond vindt plaats op donderdag 24 maart 2022. De captain, of iemand anders van het team, moet dan de competitieballen ophalen tussen 19:30 en 21:30 uur. Ook moet er deze avond het automatisch incasso formulier voor de competitiebijdrage worden ondertekend. De locatie is bij Michiel op het terras/paviljoen. Deze avond is het ook mogelijk om vragen te stellen wanneer iets niet duidelijk is. Ballen mogen na afloop van de wedstrijd verdeeld worden onder de teamleden.

10. Wanneer een team zich inschrijft in november en zich onverwacht toch wilt afmelden, moet dit doorgegeven worden vóór 10 januari 2022. Na deze datum krijgt de vereniging een boete die betaald moet worden door het te laat afgemelde team.

11. Mochten er te veel aanmeldingen in een bepaalde categorie zijn, dan krijgen teams met vrijwilligers voorrang. Vervolgens kan er eventueel gelood worden. Is er in het voorjaar geen ruimte voor jullie team, dan krijgt jullie team voorrang bij de zomer(padel)/najaars(tennis)competitie. Zo streven we ernaar dat iedereen minimaal 1 keer per jaar competitie kan spelen.

12. We gaan bij de indeling uit van de huidige situatie qua aantal padelbanen. Mochten we gedurende de inschrijving zekerheid krijgen dat er bij de start van de competitie meer padelbanen beschikbaar zijn, dan kunnen we meer teams plaatsen.

13. In alle gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien, beslist de Technische Commissie.

14. Mocht je vragen hebben, stuur gerust een mail naar [email protected] of neem contact op met een van de competitieleiders: Jacco Versluis: 06-12588121 Michiel van Oosterhout: 06-34732045

15. Door het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaar je akkoord te zijn gegaan met deze voorwaarden.

INVALLERS VOOR DE VOORJAARSCOMPETITIE:

Tennis:

Jeff Ligtvoet (6/6)vrij/zat/zon