Interne voorjaarscompetitie padel

De interne voorjaarscompetitie van TennisClub Tilburg (TCT) is een competitie van vijf weken voor TCT-padelleden. Na een succesvolle eerste editie in februari en maart, is de tweede editie van start gegaan in april. De interne competitie vindt plaats op woensdag- en vrijdagavond.

Spelvorm

Je schrijft jezelf individueel in voor de woensdag en/of vrijdag, maar speelt de wedstrijden als dubbel. Je kunt dus zowel voor de woensdag als voor de vrijdag inschrijven als het aantal inschrijvingen dit toelaat. Je wordt ingedeeld in een poule van vijf spelers. Iedereen is één week vrij en de andere vier weken speel je samen met een van de poule-genoten. Dat betekent dat je iedere week met een ander speelt.

Er wordt gestreefd naar poules met gelijkwaardige speelsterktes. Geef aan welk padel-niveau je hebt (beginner, gevorderd, vergevorderd, wedstrijdspeler). Geef ook je tennis speelsterkte in de dubbel aan.

Speeldagen en -tijden

De speeldagen en -tijden worden vooraf ingedeeld door Leo Verbeek. Je kunt binnen je poule proberen om een wedstrijd op een andere dag te spelen, maar dan zul je zelf moeten afhangen. Je kunt ook onderling afspreken om de volgorde van de wedstrijden aan te passen.

Je speelt op een avond één wedstrijd van één uur (best of 3 met super tiebreak). De speeltijden zullen tussen 19:30 en 22:30 uur zijn. Je kunt een voorkeursblok (vroeg of laat op de avond) opgeven. Dit is wel afhankelijk van het aantal inschrijvingen.

Deelname is gratis, maar de ballen moet je zelf verzorgen. Deze zijn te koop bij de bar.

Op dit moment kun je je alleen nog maar inschrijven voor de interne voorjaarscompetitie van 2019 op vrijdag. Deze gaat 10 mei van start. Wil je meedoen? Leuk! Download onderstaand formulier en mail deze naar Leo Verbeek.

Indeling interne voorjaarscompetitie 2019

Inschrijfformulier IPC2 voorjaar 2019.docx