Interne voorjaarscompetitie tennis

De interne voorjaarscompetitie van TennisClub Tilburg (TCT), ook wel de dinsdagavondcompetitie genoemd, is een competitie waarbij TCT-leden het tegen elkaar opnemen in dubbelwedstrijden (dames dubbel, heren dubbel en gemengd dubbel).

De inschrijving loopt elk jaar via Toernooi.nl. Het is mogelijk om aan maximaal twee verschillende onderdelen mee te doen, waarbij je op speelsterkte wordt ingedeeld. De interne voorjaarscompetitie is ook voor nieuwe leden een leuke kans om andere TCT-leden te leren kennen. Je kunt daarom ook inschrijven met 'partner gezocht'.

De interne voorjaarscompetitie wordt op aansluitende dinsdagen in april, mei en juni gespeeld. Op elke avond zijn er vier speelronden van een uur, waarbij de eerste ronde om 19:00 uur start. De kosten bedragen € 6 per persoon per onderdeel.

Klik hier om alle wedstrijden en uitslagen te bekijken.

Op dit moment kun je je niet meer inschrijven voor de interne voorjaarscompetitie van 2019, aangezien deze in volle gang is.

Bij vragen kun je de Recreatiecommissie mailen.