Invitatietoernooi

Om het tennisseizoen te openen en af te sluiten, wordt er twee keer per jaar een invitatietoernooi georganiseerd bij TennisClub Tilburg (TCT). Zoals de naam het al zegt, is dit de ideale gelegenheid om iemand uit te nodigen om kennis te maken met TCT.

Je schrijft je in als koppel, van wie minimaal één persoon lid is bij TCT. Koppels bestaande uit een TCT-lid én een invité hebben voorrang indien er teveel inschrijvingen zijn.

Tijdens het toernooi speel je drie wedstrijden en tussendoor is er tijd voor een drankje. In de loop van de avond wordt er voor een buffet gezorgd. Is het slecht weer? Dan eten we vanaf 19:00 uur.

Het inschrijfgeld voor het Invitatietoernooi is € 12,50 per persoon inclusief buffet. Het inschrijfgeld betaal je contant (en graag gepast) op de avond zelf. Drankjes zijn voor eigen rekening.

Wanneer er een Invitatietoernooi wordt georganiseerd, dan lees je dit op de homepage. Bij vragen kun je een mail sturen naar de Recreatiecommissie.