Invitatietoernooi

Om het tennisseizoen te openen en af te sluiten wordt er twee keer per jaar een invitatietoernooi georganiseerd bij TennisClub Tilburg (TCT). Zoals de naam het al zegt, is dit de ideale gelegenheid om iemand uit te nodigen om kennis te maken met TCT.

Je schrijft je samen met je invité (geen lid van TCT!) in, waarbij je op gezamenlijke speelsterkte wordt ingedeeld. Tijdens het toernooi speel je drie wedstrijden en tussendoor is er tijd voor een drankje. In de loop van de avond wordt er voor een buffet gezorgd. Na afloop van het toernooi begint de feestavond.

Het inschrijfgeld voor het Invitatietoernooi is € 11 per persoon inclusief buffet. Drankjes zijn voor eigen rekening.

De inschrijving voor het volgende Invitatietoernooi is nog niet geopend. Bij vragen kun je een mail sturen naar de Recreatiecommissie.