Jeugd

Training

Naast het spelen van toernooien en competitie is het natuurlijk ook heel leuk om te trainen. Niet alleen is dat heel leuk om te doen, je wordt er ook nog eens veel beter van. Wil je meer weten over de tennistrainingen, neem dan snel een kijkje op de site van Tennisschool Gijs. Voor padeltrainingen kun je gebruik maken van dit inschrijfformulier.

KNLTB najaarscompetitie jeugd

Ook in het najaar kan de jeugd weer gezellig competitie spelen! In principe doet ieder jeugdlid mee; met dit formulier kun je je voorkeuren aangeven of afmelden. 

De competitie weken zijn voor geel en groen vanaf zondag 15 september 7 aaneengesloten weken, en voor rood en oranje vanaf zondag 8 september 5 aaneengesloten weken. 

Klik hier om je aan- of af te melden voor de KNLTB najaarscompetitie voor de jeugd.

Zondag jeugd padel invitatie/hussel t/m 17 jaar

Iedere zondag wordt bij TCT de hussel voor padeljeugd georganiseerd. Speel deze spectaculaire sport met je vrienden en/of familie!

Weet je de regels nog niet en/of heb je geen racket? Geen probleem, er zijn leenrackets en er is begeleiding aanwezig om de regels uit te leggen en de groepjes in te delen.

Voor wie is de hussel?

Ben je tussen de 10 en 17 jaar en wil je graag padel partijtjes spelen? Kom dan op zondag naar TCT! Kom je voor de eerste keer, meld je dan s.v.p. aan per mail ([email protected]).

Ben je nog geen padellid, dan mag je twee keer gratis meedoen. Mocht je enthousiast zijn, dan kunnen je ouders een lidmaatschap aanvragen (pupillen ontvangen € 15 op het lidmaatschap, junioren € 25). Lees hier meer over het lidmaatschap bij TCT

Wanneer is de hussel?

Elke zondag tussen 10 en 12 uur kun je lekker padellen in de padelkooi. Graag om 9.45 aanwezig zijn, zodat we zeker om 10 uur kunnen beginnen.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 13 542 0606

Address

Goirlese Weg 34A
5026 PC Tilburg