KNLTB competitie

Jaarlijks doen er enorm veel verenigingen in Nederland mee aan de KNLTB Competitie. Bij TCT is dat zowel in het voor- als najaar. Je speelt dan als team diverse thuis- en uitwedstrijden tegen andere verenigingen. Super goed om in een wedstrijdritme te blijven, maar ook enorm gezellig.

Lees alles over de tenniscompetitie of padelcompetitie op Tennis.nl

Voorjaar 2021

Op dit moment kun je je inschrijven voor de KNLTB Voorjaarscompetitie 2021 tennis (senioren). Dit kan tot 24 december 20:00 uur. Inschrijven voor padel en voor jeugd wordt later gecommuniceerd.

Inschrijven doe je individueel, maar je mag voorkeur voor een bepaald team opgeven. Natuurlijk kun je ook inschrijven als invaller. Dan kunnen teams jou bellen als zij in nood zitten. De teamindeling wordt later op de website gepubliceerd.

Lees de onderstaande voorwaarden goed door voor je je inschrijft. Bekijk ook de speeldata.

Inschrijfvoorwaarden

Voor de deelnemende spelers van de KNLTB voorjaarscompetitie gelden de volgende voorwaarden voor deelname:

1. Je wordt geacht alle 7 competitiedagen te kunnen spelen.
  2. Je schrijft je individueel in en de technische commissie maakt de teamindeling. Teams bestaan minimaal uit 6 spelers. Op het inschrijfformulier kun je je voorkeur betreft teamindeling kenbaar maken. De TC probeert zoveel mogelijk rekening te houden met de voorkeuren en om iedereen te plaatsen, maar dat is natuurlijk afhankelijk van de inschrijvingen.
  3. De competitiebijdrage voor district-teams bedraagt € 120 per team. Voor de zondag landelijk teams is de bijdrage € 160 per team. Teams worden vriendelijk verzocht om de ballen na afloop weer in te leveren bij TCT. Deze worden namelijk weer gebruikt tijdens activiteiten.
  4. De competitiebijdrage wordt geïnd door middel van een automatische incasso.
  5. Tijdens de KNLTB voorjaarscompetitie wordt er gespeeld met KNLTB goedgekeurde ballen.
  6. Er wordt op de vrijdagavond al een week eerder gestart met spelen in verband met de drukte. Dit betekent dat je ook op vrijdag 2 april al kan worden ingedeeld. Ook is het mogelijk dat thuiswedstrijden gespeeld moeten worden bij een andere club in de regio (i.v.m. niet genoeg beschikbare banen). Dit doen we om zoveel mogelijk TCT’ers te kunnen plaatsen.
  7. Op vrijdagavond moeten alle teams één keer iemand van het team ter beschikking stellen om de baanindeling mee te regelen tijdens één van de speeldagen.
  8. Op vrijdagavond starten de eerste wedstrijden om 19:00 uur. Op zaterdag en zondag liggen de aanvangstijden tussen 09:00 en 16:30 uur.
  9. De captainsavond vindt plaats op donderdag 1 april 2021. De captain, of iemand anders van het team, moet dan de competitiebescheiden ophalen tussen 19:30 en 21:30 uur. Deze worden uitgereikt nadat je de automatische incasso hebt getekend. Ook kun je op deze avond vragen stellen wanneer iets niet duidelijk is.
  10. In alle gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien, beslist de technische commissie.
  11. Voor vragen kun je terecht bij de competitieleiders:
    1. Maikel Veroude: 06-44108939
    2. Michiel van Oosterhout: 06-34732045
  12. Door het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaar je akkoord te zijn gegaan met deze voorwaarden.

Klik hier om in te schrijven