KNLTB competitie tennis

Najaar 2021

Op dit moment kun je je inschrijven voor de KNLTB Najaarscompetitie 2021 tennis (senioren). Dit kan tot 8 juni 23:59 uur. Inschrijven voor padel en jeugd wordt op een later moment gecommuniceerd.

Inschrijven doe je individueel, maar je mag voorkeur voor een bepaald team opgeven. Natuurlijk kun je ook inschrijven als invaller. Dan kunnen teams jou bellen als zij in nood zitten. De teamindeling wordt later op de website gepubliceerd.

Lees de onderstaande voorwaarden goed door voor je je inschrijft. Bekijk ook de speeldata

Inschrijfvoorwaarden

Voor de deelnemende spelers van de KNLTB Najaarscompetitie 2021 gelden de volgende voorwaarden voor deelname:

1. Je wordt geacht alle 7 competitiedagen te kunnen spelen!
  2. Je schrijft je individueel in en de technische commissie (TC) maakt de teamindeling. Teams bestaan minimaal uit 6 spelers. Op het inschrijfformulier kun je je voorkeur betreft teamindeling kenbaar maken. De TC probeert zoveel mogelijk rekening te houden met de voorkeuren en om iedereen te plaatsen, maar dat is natuurlijk afhankelijk van de inschrijvingen.
  3. De inschrijfperiode loopt van tot dinsdag 8 juni 23:59 uur, via onderstaande link.
  4. De competitiebijdrage voor district-teams is € 120 per team. Voor de zondag landelijk teams is de bijdrage €160 per team. Teams worden vriendelijk verzocht om de ballen na afloop weer in te leveren bij TCT. Deze worden namelijk weer gebruikt tijdens activiteiten.
  5. De competitiebijdrage wordt geïnd door middel van een automatische incasso.
  6. Tijdens de KNLTB Najaarscompetitie wordt er gespeeld met KNLTB goedgekeurde ballen.
  7. Op vrijdagavond starten de eerste wedstrijden om 19:00 uur. Op zaterdag en zondag liggen de aanvangstijden tussen 09:00 en 16:30 uur.
  8. Het competitie aanbod op de vrijdagavond en zaterdag zal alleen dubbelspel zijn; op zondag wordt er ook enkelspel aangeboden.
  9. De captainsavond vindt plaats op donderdag 9 september 2021. De captain, of iemand anders van het team, moet dan de competitiebescheiden ophalen tussen 19:30 en 21:30 uur. De locatie is bij Michiel op het terras. Deze worden uitgereikt nadat je de automatische incasso hebt getekend. Ook kun je op deze avond vragen stellen wanneer iets niet duidelijk is.
  10. In alle gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien, beslist de tc.
  11. Mocht je vragen hebben, stuur gerust een mail naar [email protected] of neem contact op met een van de competitieleiders:
    1. Jacco Versluis: 06-12588121
    2. Michiel van Oosterhout: 06-34732045
  12. Door het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaar je akkoord te zijn gegaan met deze voorwaarden.

Schrijf je in via dit formulier!