Nieuws

Inschrijving tennistraining voorjaar 2019 is geopend !!!

Beste leden,

Wij zijn ontzettend blij dat wij als Tennisschool Gijs de trainingen bij TCT mogen gaan verzorgen. We kijken ernaar uit om voor alle leden het spelplezier nog verder toe te laten nemen en kijken samen met de club uit naar een vruchtbare samenwerking. Naast Marlies Demmers, zijn wij ontzettend blij met
de nieuwe trainers Karen Reijnen en hoofdtrainer Bonno van den Hout. Wij denken dat dit het juiste trainerteam is voor TCT.
Bonno van den Hout zal het centrale aanspreekpunt zijn.

Zomertraining 2019 start in week 14, vanaf maandag 1 april;
De zomertraining onder leiding van het nieuwe trainersteam zal starten in de week van maandag 1 april. Inschrijving hiervoor dient digitaal te gebeuren via het programma 'yourtennis'. Inschrijving voor de zomertraining is open tot en met woensdag 13 maart. 

Nieuw: 2de Trainingsmoment voor de junioren. Speciaal voor de jeugd is er 2de trainingsmoment op de vrijdagmiddag. Tijdens deze training zullen er doormiddel van verschillende oefeningen bewegingsvaardigheden en wedstrijdvaardigheden worden getraind. Verder staat tijdens deze trainingen het samenwerken met elkaar centraal. Dit moet leiden tot een betere binding onderling.  

Deze training start vanaf vrijdag 12 april. Van 17-18u de rode en oranje kinderen en van 18-19u de groene en gele kinderen. Je kunt je hiervoor alleen inschrijven wanneer je je al voor een reguliere training hebt ingeschreven.

 Klik hier om in te schrijven voor de tennistraining die is geopend tot en met woensdag 13 maart.

« Terug

» Nieuws archief