2e Inter Actus Goede Doelen Invitatietoernooi zaterdag 25 augustus

Het Goede Doelen Toernooi van zaterdag 14 juli wordt verplaatst naar zaterdag 25 augustus.
Na een succesvolle 1e editie kun je nu inschrijven voor het 2e Inter Actus Goede Doelen Invitatietoernooi! Tennissen met vrienden, BBQ en een feestavond, allemaal voor het goede doel.

Het goede doel dit jaar is Make A Wish. Een stichting die de liefste wens van vaak ernstig zieke kinderen uit laat komen.

Klik hier voor meer info over Make A Wish!!

Wil je ook je steentje bijdragen én sportief bezig zijn? Schrijf je dan nu in via deze link!!

Iedereen is welkom dus neem allemaal je vrienden en familie mee zodat zij ook eens kunnen ervaren hoe het is om bij de beste club van Tilburg te tennissen!

Starttijd 16u30

Iedereen speelt 3 wedstrijden van 45 minuten

Inschrijfgeld: Volwassenen € 15 incl BBQ > de volledige opbrengst gaat naar het goede doel.

Loterij en tombola met hoofdprijs: Een midweek/lang weekend op 5* camping Parc La Clusure in de Ardennen twv € 399,-

Afsluitend een spetterende feestavond!

» Nieuws archief