Berry Kempenaers onderscheiden door KNLTB

05 juli 2019

Wij zijn trots om mede te mogen delen dat Berry Kempenaers onlangs is onderscheiden door de KNLTB.

Berry heeft van de KNLTB de zilveren Bondsspeld ontvangen voor zijn verdiensten voor de tennisbond. Berry was meer dan 10 jaar actief als lid van de ledenraad van de KNLTB. Op de foto (gemaakt door Leen Plokkaar) heeft Berry de Bondsspeld opgespeld gekregen.

Na een intensieve samenwerkingsperiode is er op 15 juni  jl. afscheid genomen van een groot deel van de Ledenraad en zijn 23 nieuwe en 6 wederom verkozen Ledenraadsleden geïnstalleerd.

Het Bondsbestuur is de ‘oude’ Ledenraadsleden zeer erkentelijk voor de constructieve samenwerking en de samen vorm gegeven nieuwe koers en heeft op basis hiervan een onderscheiding toegekend.

De aftredende Ledenraadsleden die een belangrijke bijdrage geleverd hebben binnen het project Bestuurlijke en Organisatorische Vernieuwing zijn op basis hiervan onderscheiden met de Zilveren Bondsspeld.

De Zilveren Bondsspeld kan door het Bondsbestuur worden toegekend aan een persoon die zich zeer verdienstelijk heeft gemaakt jegens de KNLTB of de tennissport (Algemeen Reglement). Deze heeft Berry dan ook ontvangen.

Wij feliciteren Berry met het ontvangen van de zilveren Bondsspeld en zijn hem dankbaar voor al het werk dat hij voor TCT en de KNLTB doet en gedaan heeft.