Doe je al mee met de TCT Laddercompetitie (zomer editie)?

13 juni 2020

Met de TCT Laddercompetitie speel je in de maanden juni, juli en augustus spannende tenniswedstrijden van 45 minuten tegen TCT'ers van jouw niveau. Doe je ook mee?

In de KNLTB Club App vind je bij 'Spelen' en vervolgens 'Wedstrijden' de TCT Laddercompetitie. Bij ‘Beschikbaar’ zie je de laddercompetities waar je jezelf voor kan inschrijven.

Nadat je jezelf hebt ingeschreven, staat de competitie bij 'Mijn competities'. Nu kun je een TCT'er uitdagen. Door op ‘uitdaging’ te klikken bij een lid, kun je een bericht sturen en een voorgestelde datum van de competitie (het is mogelijk om meerdere opties te versturen).

Zodra je zo’n uitdaging ontvangt, kun je zelf via de app deze accepteren door op ‘uitdaging details’ te klikken. Hier is het mogelijk om de uitdaging te accepteren, af te wijzen of om een andere datum/tijd voor te stellen. Vergeet vervolgens niet om een baan te reserveren.

Je kunt iemand uitdagen die maximaal 3 tredes boven jou staat. De wedstrijd moet gepland worden binnen 9 dagen na uitdaging. Na de wedstrijd vul je de uitslag in en is het tijd voor een volgende westrijd.

Schrijf je in en daag meteen iemand uit. Je kunt namelijk ook later instromen. Veel tennisplezier!