Interne padelcompetitie voor alle padelleden !!!

11 april 2019

INTERNE PADELCOMPETITIE

Vanaf 17 april 2019 zal er weer een interne competitie voor alle padelleden van T.C.T. gestart worden. De interne competitie zal plaatsvinden op woensdagavond en/of vrijdagavond.  

Spelvorm Je schrijft jezelf individueel in voor de woensdag en/of vrijdag, maar speelt de wedstrijden als dubbel. Je mag dus zowel voor een woensdagpoule als vrijdagpoule inschrijven. Bij teveel inschrijvingen wordt je op een van de twee speeldagen ingedeeld Je wordt ingedeeld in een poule van 5 spelers. Iedereen is 1 week vrij; de andere 4 weken speel je samen met een van de poule-genoten. Iedere week met een ander.  

Speeldagen we beginnen op 17 en 19 april de competitie zal 5 weken duren eindigt op 29 en 31 mei In de voorjaarsvakantie (22-4 t/m 3-5) worden er geen wedstrijden ingepland Je kunt één dag als verhindering opgeven. Hier zal geprobeerd worden rekening te houden. Je kunt binnen je poule proberen om een wedstrijd op een andere dag te spelen, maar dan zul je zelf moeten afhangen. Je kunt ook onderling afspreken om de volgorde van de wedstrijden aan te passen; houd wel de indeling aan  

Speeltijden Je speelt op een avond één wedstrijd van één uur (best of 3 met super tiebreak) Speeltijden zullen tussen 19:30 en 22:30 uur zijn. Je kunt een voorkeursblok (vroeg of laat op de avond) opgeven. (afhankelijk van het aantal inschrijvingen)  

Speelsterkte Er wordt gestreefd naar poules met gelijkwaardige speelsterktes. Geef aan welk padel-niveau je hebt (beginner, gevorderd, vergevorderd, wedstrijdspeler). Geef ook je tennis-DUBBEL-speelsterkte op (bijv. 6)  

Meedoen? Deelname is gratis, maar ballen moet je zelf verzorgen. Deze zijn te koop bij de bar.  Schrijf je nu in via bijgevoegd inschrijfformulier.  

Voor vragen over de interne competitie, stuur een e-mail naar Leo Verbeek, [email protected]       

Inschrijfformulier IPC2 voorjaar 2019.docx

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 13 542 0606

Address

Goirlese Weg 34A
5026 PC Tilburg