Kom jij in het bestuur van de leukste tennis- en padelvereniging van Tilburg?

22 maart 2021

Na bijna 2 jaar een mooie rol in het bestuur vervuld te hebben, hebben Lisan (penningmeester) en Bas (voorzitter recreatiecommissie) besloten hun taken neer te leggen. Zij kunnen hun rol als vrijwilliger op dit moment helaas niet meer combineren met privé en werk.

Dat betekent ook dat we op zoek gaan naar twee nieuwe vrijwilligers die de vereniging een stapje verder willen helpen. Bovendien willen we een nieuwe ‘functie’ in het bestuur creëren. In aanloop naar de Algemene Ledenvergadering (maandag 29 maart 2021) daarom deze oproep.

• Wil jij op financieel gebied het beste uit de vereniging naar boven halen?
  • Zorg jij ervoor dat facturen worden verstuurd en rekeningen worden betaald?
  • En maak jij aan het einde van het jaar de balans op?

Dan zijn we heel erg nieuwsgierig naar jou! Als penningmeester maak je deel uit van het bestuur en zul je dus ook eens per maand deelnemen aan de bestuursvergadering. Klinkt heel officieel, maar het is juist een goed moment om lopende zaken te bespreken en beslissingen te nemen.

Lisan zal alles netjes overdragen en ervoor zorgen dat je in 2021 een vliegende start kunt maken. Zodra je het systeem (Twinfield) kent, hoeft deze vrijwilligersfunctie écht niet enorm veel tijd te kosten. In de periode voorafgaand aan de ALV (januari-maart) kan dat soms iets meer zijn.

Voorzitter Recreatiezaken

• Zie jij het wel zitten om nieuwe energie te blazen in bestaande activiteiten?
  • Of heb je juist ideeën voor padel én tennis die te leuk zijn om op de plank te laten liggen?
  • En vind je het leuk om de commissies (recreatiecommissie en clubkampioenschappen) daarin aan te sturen?

Dan ben jij vast geschikt als voorzitter recreatiezaken! Jij bent ervoor verantwoordelijk dat alles goed geregeld wordt. De commissies zijn enorm ervaren, dus meedraaien in de roulatie is niet per se nodig. Je neemt wel eens per maand deel aan de bestuursvergaderingen. Dan doe je verslag over wat er speelt binnen de commissies.

De commissies zullen ervoor zorgen dat je zo aan de slag kunt. En hopelijk duurt het ook niet al te lang voordat er weer echt activiteiten georganiseerd mogen worden.

Voorzitter PR & Communicatiecommissie

• Ben jij dagelijks op Facebook, Instagram en andere social media te vinden?
  • Vind je het leuk om foto’s te maken en tekstjes te schrijven?
  • En staat goede communicatie bij jou ook op nummer 1?

Dan zou jij vast een goede zijn om onze nieuwe commissie “PR & Communicatie” op te starten. Je zal hierbij veel samenwerken met de secretaris. Zo brengen we de communicatie (zowel intern als extern) naar een hoger niveau. We hebben al veel ideeën, maar het is aan jou hoe je dit wilt invullen. Gebruik je creativiteit!

Het is mogelijk om met meerdere vrijwilligers de PR & Communicatiecommissie vorm te geven. Het liefst zien we dat de voorzitter eens per maand deelneemt aan de bestuursvergaderingen. Dan kun je meteen meedenken in wat er speelt en hoe we dat het best kunnen communiceren.

Denk je nu, "interessant", spreek dan een van de bestuursleden aan of maak je kenbaar via [email protected]. Iedereen is welkom, van jong tot oud, en van ervaren tennisser/padeller tot een beginner.