Ledenstop

05 maart 2021

TennisClub Tilburg heeft een tijdelijke ledenstop voor senioren (volledig lidmaatschap) ingevoerd.

Met iets meer dan 1400 actieve bondsleden en met de huidige coronamaatregelen, hebben we op dit moment helaas geen plek meer voor nieuwe leden.

Onze leden lopen steeds vaker tegen het probleem aan dat zij niet kunnen tennissen of padellen. En aangezien TCT erg gehecht is aan haar leden, is dat geen wenselijke situatie.

Nieuwe leden kunnen zich inschrijven voor de wachtlijst. Jeugdleden (geboren in 2004 of later) kunnen zich nog wel inschrijven. Dit kan via het reguliere inschrijfformulier.

Update 30 maart: Tijdens de ALV van 29 maart 2021 is het daglidmaatschap goedgekeurd. Vanaf nu kun je ook daglid worden bij TCT. Je mag dan bijvoorbeeld alleen sporten tussen 9:00 en 17:00. Hiervoor geldt geen wachtlijst. Lees hier meer over het daglidmaatschap.