Lid Ron van Schijndel overleden

19 juni 2020

Ron is overleden. Vol ongeloof en diep bedroefd moeten wij accepteren dat wij een unieke tennismaat hebben verloren. Op het moment dat hij het clubhuis binnenkwam, begonnen wij (het team) al te lachen, want we wisten dat snel de eerste snedige opmerking zou komen. Ron is binnen, de stemming is gezet. Veel humor en flauwekul, maar nooit een onvertogen woord. Dat ging de rest van de avond door, op de baan, naast de baan en in het clubhuis. Op de tennisbaan wisselde hij briljante momenten af met onbegrijpelijke missers. "Het zit nou eenmaal in mijn karakter," zei hij dan na een bal tegen de hekken. Het maakte niet uit, wij tennissen vooral voor de lol en dat hadden we met Ron altijd. Na de partijen was hij alleen stil als de frikandelletjes kwamen. Nu moeten wij zijn alom aanwezige persoon missen en zal het tennissen nooit meer hetzelfde zijn. We zullen nog veel aan hem denken en om zijn grappen lachen, maar nooit meer zo hard als toen hij nog bij ons was.

Rust zacht vriend, we zullen je nooit vergeten.
Maicol, Norbert, Hans, Thieu, Frank en Carlo

Erik Stieger 22-06-2020 09:29

pff, kan het nog steeds niet geloven. Een persoonlijkheid waar je idd niet omheen kon en wilde. Sneller dan t geluid met z`n grappen, z`n repertoire smartlappen meezingers was groot, bier en vette snacks waren de vrijdag avond must haves.. Hij laat letterlijk en figuurlijk een grote leegte achter , waar ie ook kwam. Rust zacht,lieve Ron.

Pia Scheperkamp 20-06-2020 11:27

Nee...om Ron kon je niet heen....Als voorzanger van diverse zanggroepjes op de TCT-feesten (met name van de veteranentoernooien), als fervent deelnemer aan karaoke-avonden, als voorzitter van de jeugdcommissie, als lid van de veteranencommissie.... gewoon als lid van TCT!! Een fijn mens, genietend van mensen om hem heen en alles uit de kast halen om de mensen ook te laten genieten. Kan me amper voorstellen dat we het nu over 'herinneringen' hebben!!

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen