Nieuw: Daglidmaatschap bij TCT

30 maart 2021

Onze vereniging wordt gekenmerkt door leden tussen 20 en 50 jaar. Zij willen vooral in de avond en het weekend gebruik maken van de tennis- en padelbanen. Daardoor is er overdag vaak nog veel ruimte op de banen. Met een daglidmaatschap geven we een nieuwe doelgroep de mogelijkheid om tijdens de ‘daluren’ een balletje te slaan.

Het bestuur heeft daarom aan de ALV voorgelegd een daglidmaatschap in te voeren. Dit is op 29 maart 2021 goedgekeurd.

Met zo’n lidmaatschap kun je:

• één sport beoefenen voor € 120 per jaar;
  • of twee sporten beoefenen voor € 150 per jaar;
  • sporten op maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 17:00 uur;
  • meedoen aan activiteiten die plaatsvinden op maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 17:00 uur;
  • meedoen aan open toernooien en clubkampioenschappen (ook als deze op weekdagen na 17:00 uur of in het weekend plaatsvinden);
  • meedoen aan KNLTB competitie op maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 17:00 uur;
  • niet meedoen aan activiteiten zoals dinsdagavondcompetitie, interne padel competitie en hussels (of deze moeten ook voor 17:00 uur worden georganiseerd).

Bestaande leden die in 2021 willen wisselen van een volwaardig lidmaatschap naar eendaglidmaatschap, moeten dit vóór 15 april 2021 kenbaar maken. Doe dit via [email protected]

De ledenstop geldt niet voor het daglidmaatschap.