Nieuwe opzet Interne Padel Jeugdcompetitie zeer geslaagd!

13 januari 2020

De eerste ronde van de nieuwe Interne Padel Jeugdcompetitie bij TCT voor jeugdleden van T.C. Tilburg en T.C. Gilze was zeer geslaagd! Er zijn afgelopen zondagmorgen drie mooie, waaronder twee bijzonder spannende wedstrijden gespeeld, onder toeziend oog van de enthousiaste ouders en de padeltrainer bij beide verenigingen, Rob Jaspers.

Dankzij deze competitie hebben 15 kinderen rond de 12 jaar van twee verenigingen samen kunnen spelen. Padelschool Jaspers investeert veel in de jeugd door de drempel voor lessen laag te houden. Bij TCT wordt in kleine groepen (vier kinderen per groep) padelles gegeven aan kinderen. Dit kost €5 per les.

Wil je meer weten of heb je interesse (voor jou of jouw kinderen)? Neem contact op met Rob Jaspers via www.justpadel.nl