Protocol coronavirus

04 juni 2021

We kunnen gelukkig nog sporten, maar we moeten ons aan de regels blijven houden.

Houd 1,5 meter afstand. Op de baan hoef je geen afstand te houden.

Reserveer voor vrij spelen altijd van tevoren een baan via de KNLTB Club App of via de website. De inloggegevens hiervoor heb je bij inschrijving per mail ontvangen.

Het terras is geopend. Als Michiel zijn deuren heeft geopend, dan kun je voor of na het sporten buiten een drankje drinken. Bestel je drankje binnen aan de bar. Aan een tafel mogen maximaal 4 personen plaatsnemen, maar houd 1,5 meter afstand. En je mag gebruik maken van het toilet en de kleedkamers binnen.

Blijf thuis bij klachten of een positieve coronatest. Ook wanneer je in afwachting bent van de uitslag van een test. Of wanneer iemand in het huishouden positief is getest. Houd je hierbij aan de regels van het RIVM.

Neem bij vragen, ideeën of klachten contact op. Dit kan door te mailen naar [email protected].

Ondanks alle beperkingen wensen we onze leden veel gezondheid toe, maar vooral ook veel tennis- en padelplezier.