Protocol coronavirus (vanaf 14 oktober 2020)

14 oktober 2020

De maatregelen omtrent het coronavirus zijn aangescherpt. Dit heeft invloed op onze gehele vereniging. Alle activiteiten worden afgelast. Alleen vrij spelen en trainen is toegestaan. Lees daarom goed ons nieuwe coronaprotocol.

Houd ALTIJD 1,5 meter afstand. Op de baan én naast de baan. In de praktijk betekent dit dat je soms een bal zal moeten laten gaan. Ga niet samen op een bankje zitten, geef geen high fives en wissel met de klok mee.

Reserveer altijd van tevoren een baan via de KNLTB Club App of via de website. Deze inloggegevens heb je per mail ontvangen. Een nieuw wachtwoord aanmaken is altijd mogelijk. Doe dit eenvoudig via onze website.

Niet sporten = niet welkom. Alleen als je komt tennissen of padellen, ben je welkom op het park. Je hebt dan een baan gereserveerd of je hebt training. Je bent max. 5 minuten van tevoren aanwezig. En na het spelen vertrek je meteen naar huis. Ouders mogen ook niet naar (de training van) hun kind komen kijken.

Het clubhuis is gesloten. Je kunt geen gebruik maken van de bar, de kleedkamers of de toiletten. Bij noodgevallen kun je terecht bij de trainers.

Trainingen gaan door. Voor senioren geldt maximaal 4 spelers per baan, exclusief trainer. Voor junioren zijn er geen beperkingen. Mochten er vragen zijn, dan kun je deze mailen naar [email protected] (tennis) of [email protected] (padel).

Wedstrijden voor spelers vanaf 18 jaar zijn niet toegestaan. De resterende wedstrijden van de KNLTB Competitie zijn afgelast (zowel senioren als jeugd). Ook alle interne competities gaan niet door. Dat geldt voor zowel de dinsdagavond competitie voor tennis, als de interne padel competitie. Het invitatietoernooi zal dit jaar niet plaatsvinden. En er worden geen hussels of laddercompetities georganiseerd.

Blijf thuis bij klachten of een positieve coronatest. Ook wanneer je in afwachting bent van de uitslag van een test. Of wanneer iemand in het huishouden positief is getest.

Spreek elkaar aan op de regels. We zijn namelijk met z’n allen verantwoordelijk voor de uitvoering ervan. Bij overtreding volgt een boete van € 10.000. Als deze boete volgt doordat jij je niet aan de regels hebt gehouden, zullen we je hiervoor verantwoordelijk houden.

Neem bij vragen, ideeën of klachten contact op. Dit kan door te bellen naar onze voorzitter Maikel Veroude (0644108939). Een mail sturen naar [email protected] mag ook.

Ondanks alle beperkingen wensen we onze leden veel tennis- en padelplezier. Want, we mogen in ieder geval nog wél lekker tennissen en padellen.