Protocol coronavirus (vanaf 15 december 2020)

13 januari 2021

Nederland blijft in lockdown. Gelukkig mogen we nog sporten, maar wel op een veilige manier. De maatregelen gelden in ieder geval t/m 9 februari 2021.

Houd ALTIJD 1,5 meter afstand. Op de baan én naast de baan.

Er mogen maximaal 2 personen op één baan sporten. Dat betekent dat er alleen enkelspel gespeeld mag worden. Junioren (tot 18 jaar) zijn uitgezonderd.

Reserveer altijd van tevoren een baan via de KNLTB Club App of via de website. De inloggegevens hiervoor heb je bij inschrijving per mail ontvangen.

Niet sporten = niet welkom. Je komt alleen voor vrij spelen of training naar TCT. Kom max. 5 minuten van tevoren en ga na het sporten meteen naar huis. Ouders kunnen niet naar (de training van) hun kind komen kijken.

Het clubhuis en terras zijn gesloten. Je kunt geen gebruik maken van de bar, de kleedkamers of de toiletten. Neem dus een bidon mee en ga thuis nog even naar het toilet. Blijf ook niet op het terras zitten. Bij noodgevallen kun je terecht bij de trainers.

Trainingen gaan door, maar maximaal met 2 personen (exclusief trainer). De trainers zullen contact met je opnemen. Junioren (tot 18 jaar) zijn uitgezonderd. Mochten er vragen zijn, dan kun je deze mailen naar [email protected] (tennis) of [email protected] (padel).

Wedstrijden en activiteiten gaan niet door. Er zijn helaas geen interne competities, hussels of laddercompetities.

Blijf thuis bij klachten of een positieve coronatest. Ook wanneer je in afwachting bent van de uitslag van een test. Of wanneer iemand in het huishouden positief is getest. Houd je hierbij aan de regels van het RIVM.

Spreek elkaar aan op de regels. We zijn namelijk met z’n allen verantwoordelijk voor de uitvoering ervan. Bij overtreding volgt een boete van € 10.000. Als deze boete volgt doordat jij je niet aan de regels hebt gehouden, zullen we je hiervoor verantwoordelijk houden.

Neem bij vragen, ideeën of klachten contact op. Dit kan door te bellen naar onze voorzitter Maikel Veroude (0644108939). Een mail sturen naar [email protected] mag ook.

Ondanks alle beperkingen wensen we onze leden veel gezondheid toe, maar vooral ook veel tennis- en padelplezier.