Protocol coronavirus (vanaf 23 januari 2021)

23 januari 2021

Nederland blijft in lockdown, en nu ook met avondklok. Gelukkig mogen we nog sporten, op een veilige manier. De maatregelen gelden in ieder geval t/m 2 maart 2021.

Houd ALTIJD 1,5 meter afstand. Op de baan én naast de baan.

Er mogen maximaal 2 personen op één baan sporten. Dat betekent dat er alleen enkelspel gespeeld mag worden. Junioren (tot 18 jaar) zijn uitgezonderd.

Reserveer altijd van tevoren een baan via de KNLTB Club App of via de website. De inloggegevens hiervoor heb je bij inschrijving per mail ontvangen.

Sporten kan tot 20:30 uur. Daarna zal een trainer of vrijwilliger de verlichting uit doen. Zorg er dus voor dat je baan dan al netjes is gesleept en dat je spullen zijn ingepakt. Op deze manier is iedereen voor de avondklok van 21:00 uur weer thuis. Op zaterdag en zondag kun je alleen met daglicht sporten.

Niet sporten = niet welkom. Je komt alleen voor vrij spelen of training naar TCT. Kom max. 5 minuten van tevoren en ga na het sporten meteen naar huis. Ouders kunnen niet naar (de training van) hun kind komen kijken.

Het clubhuis en terras zijn gesloten. Je kunt geen gebruik maken van de bar, de kleedkamers of de toiletten. Neem dus een bidon mee en ga thuis nog even naar het toilet. Blijf ook niet op het terras zitten. Bij noodgevallen kun je terecht bij de trainers.

Trainingen gaan door, maar maximaal met 2 personen (exclusief trainer). Junioren (tot 18 jaar) zijn uitgezonderd. Mochten er vragen zijn, dan kun je deze mailen naar [email protected] (tennis) of [email protected] (padel).

Wedstrijden en activiteiten gaan niet door. Er zijn helaas geen interne competities, hussels of laddercompetities.

Blijf thuis bij klachten of een positieve coronatest. Ook wanneer je in afwachting bent van de uitslag van een test. Of wanneer iemand in het huishouden positief is getest. Houd je hierbij aan de regels van het RIVM.

Spreek elkaar aan op de regels. We zijn namelijk met z’n allen verantwoordelijk voor de uitvoering ervan. Bij overtreding volgt een boete van € 10.000. Als deze boete volgt doordat jij je niet aan de regels hebt gehouden, zullen we je hiervoor verantwoordelijk houden.

Neem bij vragen, ideeën of klachten contact op. Dit kan door te mailen naar [email protected].

Ondanks alle beperkingen wensen we onze leden veel gezondheid toe, maar vooral ook veel tennis- en padelplezier.