Protocol coronavirus (vanaf 31 maart 2021)

30 maart 2021

Het kabinet heeft per 31 maart de avondklok verruimd. Dit heeft ook invloed op het sporten bij TCT.

Houd ALTIJD 1,5 meter afstand. Op de baan én naast de baan.

Er mogen maximaal 4 personen per baan sporten. Er mag dus zowel enkel- als dubbelspel gespeeld worden. Voor jeugd geldt geen maximum.

Sporten kan tot 21:45 uur. Daarna zal een trainer of vrijwilliger de verlichting uit doen. Zorg er dus voor dat je baan dan al netjes is gesleept en dat je spullen zijn ingepakt. Op deze manier is iedereen voor de avondklok van 22:00 uur weer thuis. Op zaterdag en zondag kun je alleen met daglicht tennissen. Padel is wel mogelijk tot 21:45.

Trainingen zijn toegestaan. Er mag in groepjes van maximaal 4 getraind worden (exclusief trainer). Voor jeugd geldt geen maximum. Voor vragen kun je mailen naar [email protected] (tennis) of [email protected] (padel).

Reserveer altijd van tevoren een baan via de KNLTB Club App of via de website. De inloggegevens hiervoor heb je bij inschrijving per mail ontvangen.

Niet sporten = niet welkom. Je komt alleen voor vrij spelen of training naar TCT. Kom max. 5 minuten van tevoren en ga na het sporten meteen naar huis. Ouders kunnen niet naar (de training van) hun kind komen kijken.

Het clubhuis en terras zijn gesloten. Je kunt geen gebruik maken van de bar, de kleedkamers of de toiletten.

Wedstrijden en activiteiten gaan niet door. Je kunt alleen vrij spelen of trainen.

Blijf thuis bij klachten of een positieve coronatest. Ook wanneer je in afwachting bent van de uitslag van een test. Of wanneer iemand in het huishouden positief is getest. Houd je hierbij aan de regels van het RIVM.

Neem bij vragen, ideeën of klachten contact op. Dit kan door te mailen naar [email protected].

Ondanks alle beperkingen wensen we onze leden veel gezondheid toe, maar vooral ook veel tennis- en padelplezier.