Schrijf je in voor de dinsdagavondcompetitie (tennis)

13 juli 2021

Vanaf september vindt er weer een dinsdagavondcompetitie plaats op de tennisbanen van TCT. Dit is een interne competitie waarbij je diverse dubbeltjes speelt tegen andere koppels.

Er wordt gespeeld in poules op sterkte, op alle dinsdagavonden van 14 september tot en met 16 november. De organisatie streeft ernaar een finaleronde te laten plaatsvinden op 23 november.

Inschrijven is mogelijk voor de onderdelen HD, DD en GD. Het is niet mogelijk om voor meer dan 1 onderdeel in te schrijven. Je partner dient zichzelf ook in te schrijven i.v.m. onze automatische verwerking. Zonder partner inschrijven is ook mogelijk, de organisatie probeert dan een passende partner te vinden. S.v.p. bij de opmerkingen vermelden dat je een partner zoekt.

Wij vragen een bijdrage van 6 euro p.p. Betaling vindt plaats via automatische incasso.

Belangrijk:

• We spelen zoals gebruikelijk in 4 rondes, waarbij de laatste om 21.30 uur begint.
  • I.v.m. het vermijden van planningsconflicten, vragen wij jullie de ronde om 21.30 uur niet standaard te blokkeren. Zo speelt iedereen maar een beperkt aantal keer om 21.30 uur.
  • Je kunt maximaal twee avonden als verhindering opgeven.
  • Zorg ervoor dat ook je dubbelpartner zich voor sluiting van het toernooi heeft ingeschreven, anders kunnen jullie beiden niet deelnemen aan dit onderdeel
  • De inschrijving sluit op dinsdag 31 augustus 23:59 uur.

Spelregels:

• Er wordt gespeeld op tijd, 1 uur per wedstrijd (ronde).
  • Er wordt gespeeld in sets. In het geval de stand 5-5 in een set wordt bereikt wordt een nieuwe set gestart.
  • De wedstrijd is afgelopen als de zoemer klinkt, per direct.
  • De puntentelling die wordt verwerkt is in games (voor, tegen).

Schrijf je in via Toernooi.nl