Schrijf je in voor de interne najaarscompetitie tennis op dinsdagavond

08 augustus 2019

De inschrijving voor de interne dinsdagavondcompetitie is weer geopend! In de najaarseditie zal er worden gespeeld in poules op sterkte op alle dinsdagavonden van 10 september tot en met 12 november. De organisatie streeft ernaar een finaleronde te laten plaatsvinden op 19 november.

Inschrijven is mogelijk voor de onderdelen HD, DD en GD. Het is niet (meer) mogelijk om meer dan 1 keer in hetzelfde onderdeel in te schrijven. Beide dubbel/mix partners dienen zichzelf in te schrijven i.v.m. onze automatische verwerking. Zonder partner inschrijven is ook mogelijk, de organisatie probeert dan een passende partner te vinden. S.v.p. bij de opmerkingen vermelden dat je een partner zoekt.

Wij vragen een bijdrage van 6,00 euro pp (per onderdeel). Betaling vindt plaats via automatische incasso.

We spelen zoals gebruikelijk in 4 rondes van een uur, waarbij de eerste om 18.30 uur begint. I.v.m. het vermijden van planningsconflicten vragen wij jullie de ronde om 21.30 uur niet standaard te blokken. Zo speelt iedereen maar een beperkt aantal keer om 21.30 uur. Het maximaal aantal dagen dat je een verhindering op kunt geven, is 2 avonden. Zorg ervoor dat ook je dubbelpartner zich voor sluitingsdatum van de inschrijving (2 september) heeft ingeschreven, anders kunnen jullie beiden niet deelnemen aan dit onderdeel.

Nog even de spelregels. Er wordt gespeeld op tijd, 1 uur per wedstrijd (ronde). Er wordt gespeeld in sets. In het geval de stand 5-5 in een set wordt bereikt wordt een nieuwe set gestart. De wedstrijd is afgelopen als de zoemer klinkt. Niet afgespeelde games worden niet afgemaakt en tellen niet mee in de telling. De puntentelling die wordt verwerkt is in games (voor, tegen).

Klik hier om je in te schrijven voor de dinsdagavondcompetitie!