Schrijf je in voor de TCT Padel Clubkampioenschappen 2020

16 juni 2020

Van zaterdag 4 juli t/m 12 juli 2020 zijn de TCT Padel Clubkampioenschappen. Kom jij laten zien dat jij de clubkampioen van jouw categorie bent? Schrijf je dan snel in!

Aangezien bijna iedereen dit jaar in Nederland blijft, organiseren we in de eerste volle week van juli de TCT clubkampioenschappen voor padel. In deze week is er geen IPC en kan er ook niet vrij gespeeld worden.

Er zijn zes inschrijfniveaus, voor alle geslachten en combinaties:

• Topklasse: tennisniveau 1-3, of aantal jaar padel wedstrijdervaring (padel competitie Topklasse of Hfd klasse zondag)
  • Hoofdklasse: tennisniveau 3-4, of aantal jaar padel wedstrijdervaring (IPC Hfd en 1e klasse)
  • 1e klasse: tennisniveau 4-6, of aantal jaar padel ervaring (padel competitie vrijdag/zaterdag 1e klasse en zondag 1e/2e klasse, IPC 1e of 2e klasse)
  • 2e klasse: tennisniveau 6-7, of tenminste 2 jaar padel ervaring (padel competitie 2e/3e klasse IPC 2e/3e klasse)
  • 3e klasse: tennisniveau 7-9, of minder dan 2 jaar padel ervaring (IPC 3e/4e klasse)
  • 4e klasse: beginners en IPC 4e klasse

Zoek een partner en schrijf je in via Toernooi.nl. Inschrijven kan tot en met zondag 28 juni. Op woensdag 1 juli zal de planning gemaild worden.

Bij vragen kun je Michiel een Whatsappje sturen of een mail sturen naar [email protected]