Schrijf je in voor de TCT Zomerspecials!

17 juni 2021

We mogen nog niet tegen andere clubs spelen of aan open toernooien meedoen, maar op de eigen vereniging is wél weer wat meer mogelijk. Daarom organiseren we voor alle tennissers vanaf deze week weer de welbekende TCT Zomerspecials!

Tijdens een TCT Zomerspecial speel je als koppel 2 dubbelwedstrijden. Zo'n tenniswedstrijdje duurt 50 minuten. De wedstrijden worden vooraf gepland, zodat je weet waar je moet zijn. En je neemt je eigen tennisballen mee. Meedoen is gratis!

Schrijf je in via Toernooi.nl! Klik hier voor het volledige overzicht van speeldagen. Je kunt natuurlijk aan meerdere TCT Zomerspecials meedoen. Voor elke dag dat je mee wilt doen, schrijf je je apart in. En zorg ervoor dat je partner zich ook inschrijft. Op donderdag en zaterdag worden de speeltijden bekend gemaakt voor respectievelijk vrijdag en zondag.