Schrijf je nu in voor het TCT ZON NL Seniorentoernooi 35+!

04 juni 2024


Beste tennisfanaten,

De competitie nadert het einde, tijd om je klaar te maken voor een toernooi zomer vol sportieve hoogtepunten en onvergetelijke herinneringen! Welk toernooi echt niet op jouw kalender mag ontbreken? Het meest opwindende tennis event van het jaar: het ZON NL Senioren Tennistoernooi 35+!

Wij zijn er blij mee dat ZON NL ook dit jaar weer onze hoofdsponsor is. ZON NL draagt een steentje bij aan de energietransitie en streeft naar een groen en duurzaam Nederland. Bij hen kun je terecht voor zonnepanelen, warmtepompen, laadpalen, airconditioning en thuisbatterijen. Misschien ook voor jou interessant om eens contact met ZON NL op te nemen!

xOf je nu al jarenlang de tennisbaan domineert of net begint met je tennisavontuur, dit toernooi staat open voor alle speelsterktes. En het beste van alles? Als je dit jaar de magische leeftijd van 35 bereikt of dit punt al een paar jaartjes gepasseerd bent, kun je deelnemen.

Duik in de sfeer van de Olympische Spelen, want dat is ons thema dit jaar! Verwacht een levendige ambiance en een gezonde dosis competitie terwijl we het Olympische gedachtegoed omarmen. Maar het plezier stopt niet op de baan - op vrijdagavond kun je genieten van onze befaamde feestavond: het Holland House! Verwacht een gezellige sfeer, goede muziek en een lekker hapje & drankje.

Dus markeer je kalender van 3 tot en met 11 augustus 2024. Verzamel je tennismaatjes, schrijf je snel in via de deze link en bereid je voor op een fantastische toernooiweek! De deadline voor inschrijving is zaterdag 20 juli 23:59 uur.

Tot op de baan!

Met sportieve groet,

De senioren toernooicommissie Peter, Inge, Maykel, Gaelle, Carlijn, Johan, Pia, Anja, Lusiana & Annemarieke 

Nieuwscategorieën