TCT Bestuur: Nieuwe penningmeester | Gezocht: Voorzitter TC!

08 oktober 2019

TennisClub Tilburg wordt bestuurd door zes vrijwilligers, en ondersteund door nog eens tientallen vrijwilligers die zich inzetten voor diverse commissies. Tijdens de ALV van 2019 is Maikel Veroude al benoemd als nieuwe voorzitter, en sindsdien zijn Nadine Allewijn (secretaris) en Lisan Zoon (penningmeester) ook nog toegetreden tot het bestuur.

Ben je benieuwd hoe dat bestuur er nu eigenlijk uit ziet? Klik dan hier voor de foto's!

Op dit moment zijn we voor het bestuur nog op zoek naar een voorzitter van de Technische Commissie. De technische commissie zorgt ervoor dat de leden hun sport kunnen beoefenen. Dat betekent de KNLTB competities coördineren en zorgen voor goede faciliteiten. Als voorzitter neem je deel aan de maandelijkse bestuursvergaderingen.

Mocht je een andere taak willen vervullen, klik dan eens hier of neem contact op met [email protected]