TCT zoekt nieuwe talenten (vrijwilligers)

20 augustus 2019

Een vereniging als TennisClub Tilburg staat of valt dankzij vrijwilligers. Echter is maar een heel klein percentage van het aantal leden vrijwilliger. Misschien wil jij ook wel iets doen, maar denk je dat je hier geen tijd voor hebt? Geen probleem! Ook al kun je maar een uurtje in de week, twee weken of zelfs in de maand iets doen, zelfs dan zouden we het fijn vinden als je iets laat weten. Want we hebben weer hulp nodig! En het welbekende spreekwoord luidt: veel handen maken licht werk...

Groundsman/vrouw: vind je het leuk om mee te helpen aan de kwaliteit van de banen? Een lijntje vastleggen, een kuil dichten of iets anders kleins? Het grote onderhoud bij TCT wordt uitbesteed, maar de vereniging is heel hard op zoek naar iemand die ingeschakeld kan worden voor de kleine klusjes. Help jij TCT uit de brand?

Technische commissie: de technische commissie zorgt ervoor dat de leden hun sport kunnen beoefenen. Dat betekent de KNLTB competities coördineren en zorgen voor goede faciliteiten. TCT is op zoek naar een nieuwe voorzitter, die ook zal plaatsnemen in het bestuur. Het bestuur vergadert één keer per maand.

Padelcommissie: padel is hard aan het groeien bij TCT en daarom zoekt de commissie versterking! Dit kan voor van alles zijn; helpen met toernooien en (interne) competities, maar ook ledenwerving en onderhoud. Of misschien heb je zelf nog een leuk idee?

De 'kleine-klusjes-poule': wil je af en toe wel eens helpen om het gras te maaien, de heg te snoeien, de ramen van de padelbanen schoon te maken of het terras aan te vegen? Laat dan ook zeker van je horen! Regelmatig zijn er kleine klusjes die moeten worden uitgevoerd, maar waar TCT geen vaste mensen voor heeft.

Dankzij vrijwilligerswerk zul je je meer verbonden voelen met de vereniging én bovendien word je elk jaar bedankt tijdens de DUW-avond. Wie wil dat nu niet? Stuur snel een mailtje naar Ivo, [email protected], en laat van je horen!