Verkiezing Clubske van ’t jaor

15 februari 2021

Het Sportbedrijf van de gemeente Tilburg organiseert voor alle sportverenigingen de verkiezing 'Clubske van ‘t jaor 2021'. Een clubske varieert van een vereniging tot een team of van commissie tot het groepje dat samen borrelt in de derde helft. Ken of ben jij onderdeel van hét allerleukste sport- of beweeg clubkse van Tilburg? Nomineer dan snel!

• Stuur een mail naar [email protected]
  • Reden van motivatie. Geef in de mail in maximaal 10 woorden aan waarom je een clubske nomineert. Probeer zo origineel mogelijk te zijn!
  • Vertel van welke sportvereniging je bent.
  • Lever een kwalitatief goede 'portrait/staande' foto in JPEG of PNG aan. Het leukste is natuurlijk het clubske op deze foto te zien is. Zorg ervoor dat je vooraf toestemming van de personen hebt als deze duidelijk op beeld staan. Heb je geen goede foto? Vermeld dit dan in de mail, dan nemen we contact op om te kijken of we hiervoor iets kunnen regelen.
  • Nomineren kan tot en met 28 februari 2021.

Alle genomineerde clubskes schitteren in ieder geval in mei door de hele stad op een levensgrote poster langs de weg. Wie weet maak jij (met jouw clubske) wel kans op dé titel!

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen