Jeugdactiviteiten 2018

World Tour, Groene en gele competitie

Data Worldtour najaar 2018: 9, 16, 23, 30 september en 7 oktober vanaf 10 uur. De Worldtour is een competitie voor kinderen, je speelt met een team van TCT tegen andere teams in de buurt. Hier kunnen alleen kinderen aan mee doen die zijn opgegeven voor de competitie. Dat loopt altijd via de jeugdcommissie. Je hebt verschillende kleuren competitie. Je ‘kleur’ hangt af van je leeftijd en eventueel je speelniveau. Je begint in rood en daarna oranje. Je speelt bij je eigen club of bij een andere club.
De rode en oranje competitie worden op zondag gespeeld (meestal tussen 10 en 12.30 uur )
Data groene en gele competitie najaar 2018 zijn 16, 23, 30 September, 7, 14, 21 en 28 Oktober op zondagochtend vanaf 10 uur. Later aanvangstijdstip is ook mogelijk.

Voor meer info Rood & Oranje: Klik hier:

Voor meer info Groen & Geel: Klik hier !

Jong Belegen toernooi

Datum: Zaterdag 8 December 2018
Dit is een toernooi waarbij een kind samen met een volwassene (18+) speelt. Je speelt in een poule met andere kinderen en volwassenen van ongeveer dezelfde speelsterkte.
Het kind of de volwassene moet lid zijn van TCT.
Inschrijven kan tzt via de site.

Overnachtingstoernooi 8+
Datum:
Het woord zegt het al…een tennistoernooi gecombineerd met een overnachting. Maar denk ook aan gezellig samenzijn met kampvuur, avondeten en een spel. De kinderen slapen in het clubhuis in een meidenzaal en een jongenszaal.
De volgende ochtend zijn er nog tennisspelletjes en een afsluiting. Opgeven kan via de site.

Lichtjes toernooi

Datum:
Dit toernooi is de afsluiting van het tennisseizoen. Het biedt de kans om een keer in het donker te tennissen. Er wordt tussen de wedstrijden door gezamenlijk gegeten.
Afsluitend hebben we een disco, waarbij muziek wordt gedraaid door één van de kinderen. We maken het gezellig in het clubhuis, waarbij de voetjes van de vloer mogen!