Meestgestelde vragen

Let op: de meeste vragen hier onder gaan over een lidmaatschap bij TCT. Op dit moment hebben we echter een ledenstop. Meer over onze ledenstop lees je hier. Onderstaande vragen zijn de antwoorden op vragen wanneer je wel een mogelijkheid hebt tot lid worden bij TCT.

Meestgestelde vragen

Kan ik later in het jaar nog lid worden?

Ja, dit is mogelijk. Het is echter niet zo dat de contributie elke maand naar rato wordt verlaagd. Dat gebeurt meestal pas tijdens de zomerperiode. Het is dus het voordeligst (én gezelligst) om het hele jaar bij TCT lid te zijn. Let op: door een ledenstop is het momenteel niet mogelijk om lid te worden bij TCT. Wil je toch weten wat je zou gaan betalen als je nu lid zou worden? Stuur dan een mail naar de ledenadministratie.

Moet ik lid zijn om training te kunnen volgen?

Ja. Je kunt wel een proefles volgen om te bepalen of TennisClub Tilburg bij jou past. Maar als je daadwerkelijk een lessencyclus gaat volgen, dan dien je ingeschreven te zijn als lid.

Kan ik (of mijn kind) een proefles tennis volgen?

De proefles wordt verzorgd door Just Tennis. Bij iedere vier aanmeldingen wordt er samen met jou naar een datum gezocht. Interesse? Mail dan hoofdtrainer Gerben

Kan ik (of mijn kind) een proefles padel volgen?

Natuurlijk! De proefles wordt verzorgd door JustPadel. Het is het handigst om met vier personen aan te melden. Mocht dit niet lukken, kijken we graag naar andere mogelijkheden. Het is niet erg als je nog geen  materiaal hebt. Dit kun je gratis testen en eventueel kopen bij JustPadel. Interesse? Meld je aan door een mail te sturen naar [email protected]

Op welke dagen kan ik training volgen?

Bij zowel tennis als padel wordt er op meerdere dagen in de week les gegeven. Vaak is er ook les in het weekend. Voor vragen over tennistraining, mail Gerben. Voor vragen over padeltraining kun je bij Rob terecht.

Moet ik ook nog baanhuur betalen als ik lid ben?

Nee dit hoeft niet. Dit zit al in jouw lidmaatschap. 

Ik heb me ingeschreven, maar nog geen bevestiging gekregen. Wat nu?

Bij TCT 'werkt' iedereen als vrijwilliger. Handmatige acties kosten daardoor nu eenmaal wat tijd. Als het goed is, krijg je snel een mail met meer informatie. Mocht je na een week nog niets gehoord hebben, stuur ons dan een mail.