Training

Trainen is niet alleen heel goed voor het verbeteren van je niveau, maar ook nog eens een goede en gezellige manier van sporten. Lees hieronder verder voor meer informatie over de trainingen bij tennis en padel. Om gebruik te maken van de trainingen moet je wel lid zijn van TCT.

Tennis

Bij TennisClub Tilburg (TCT) wordt de tennistraining verzorgd door Just Tennis. Op de website van Just Tennis kun je meer informatie vinden en kun je je inschrijven zodra dit mogelijk is. TCT informeert de leden altijd door middel van een nieuwsbericht en/of mail wanneer de inschrijving voor training open is. Het inschrijven van de najaarscyclus is tot en met zondag 17 september 2023 geopend en de eerste training zal zijn in de week van 9 oktober. Tussendoor kun je voor vragen altijd contact opnemen met de hoofdtrainer via [email protected]


Padel

Bij TCT wordt de padeltraining verzorgd door Padelschool Jaspers. Op de website JustPadel.nl lees je meer en kun je je aanmelden. De trainingen worden gegeven door Rob Jaspers en starten op verschillende momenten in het jaar. Een cyclus duurt vaak zo'n 8 weken.