Lidmaatschap


Ledenstop bij TennisClub Tilburg

Tennisclub Tilburg is een gezellige en populaire vereniging, al zeggen we het zelf. Dat merken we ook aan het aantal aanmeldingen, dat de laatste jaren flink is toegenomen. Omdat dit op bepaalde tijdstippen voor toenemende drukte zorgt en we willen dat ieder lid in staat is gebruik te maken van onze banen, hebben we een wachtlijst moeten instellen voor volledige lidmaatschappen voor senioren. Jeugdleden (geboren in 2006 of later) kunnen zich nog wel inschrijven. Dit kan via het reguliere inschrijfformulier.  

Je kunt je aanmelden voor de wachtlijst door het inschrijfformulier op onze website in te vullen. Na inschrijving kom je automatisch op de wachtlijst terecht. Op dit moment is de wachtlijst dusdanig, dat de geschatte wachttijd voor een tennislidmaatschap 1 á 2 jaar bedraagt. Voor het padellidmaatschap is er een wachttijd van meerdere jaren. Een exacte termijn kunnen we dus niet noemen, het heeft dan ook geen zin om hier vragen over te stellen aan de ledenadministratie.  

Voor het lopende seizoen zijn er geen plaatsen meer vrij. Vanaf medio december zullen er weer mensen worden aangeschreven die definitief lid kunnen worden ivm tijdige opzeggingen. Wanneer je dan geen gebruik maakt van de mogelijkheid om lid te worden, word je van de wachtlijst gehaald om de lijst zo zuiver mogelijk te houden.  

De volgende regels gelden mbt het doorstromen op de wachtlijst:

  • Het moment van inschrijven bepaalt de plek op de lijst.
  • Je plaats op de wachtlijst wordt automatisch meegenomen naar het volgende kalenderjaar.
  • Wanneer je geen gebruik maakt wanneer je wordt uitgenodigd om definitief lid te worden, word je van de lijst verwijderd.  

Een daglidmaatschap voor tennis en padel of voor beiden is wel mogelijk. Je mag dan alleen sporten tussen 9:00 en 17:00 van maandag tot en met vrijdag. Hiervoor geldt geen wachtlijst. Lees hieronder meer over het daglidmaatschap. 

Lidmaatschap senioren

  SENIOR
volledig lid
SENIOR
daglid
SENIOR
rustend lid
  Geboren in 2005 of eerder
VRIJ SPELEN & ACTIVITEITEN
ma-vr 9-17u
v v  
VRIJ SPELEN & ACTIVITEITEN
ma-vr 17-23u
v    
VRIJ SPELEN & ACTIVITEITEN
za-zo 9-21u
v    
KNLTB COMPETITIE
ma-vr 9-17u
v v  
KNLTB COMPETITIE
vr 17-23u + za-zo
v    
OPEN TOERNOOIEN & CLUBKAMPIOENSCHAPPEN v v  
CONTRIBUTIE (per jaar)
1e sport*
€ 200* € 140* € 35
CONTRIBUTIE (per jaar)
2e sport*
€ 50 € 30  
ENTREEGELD (eenmalig) € 15 € 15  

Tijdens de ledenvergadering van 5 juli 2021 zijn de contributies voor 2022 vastgesteld. 


Lidmaatschap junioren

 

  JUNIOR
regulier lid
(niet meer af te sluiten voor nieuwe leden)
JUNIOR
all-in intensief
JUNIOR
all-in basis
  Geboren in 2006 of later
VRIJ SPELEN & ACTIVITEITEN v v v
KNLTB COMPETITIE v
(excl. competitiebijdrage)
v v
TRAINING zelf inschrijven  (lesgeld los betalen) 2x per week gedurende 34 weken (lesgeld los betalen) 1x per week gedurende 34 weken (lesgeld los betalen)
TCT KLEDING
(T-shirt en hoodie)
€ 45 € 25 € 25
CONTRIBUTIE (per jaar)
1e sport*
€ 62,50 € 62,50 € 62,50
CONTRIBUTIE (per jaar)
2e sport *
€ 25 gratis gratis
ENTREEGELD (eenmalig) € 5 € 5 € 5

 

* Soorten lidmaatschap

Bij het aanmelden moet je kiezen welke sport je gaat beoefenen: tennis, padel, of allebei. Natuurlijk kun je dat later altijd nog veranderen.


Zó schrijf je je in

Wil je je meteen inschrijven (geldt ook voor de wachtlijst)? Ga naar het inschrijfformulier.

Of wil je eerste wat meer informatie? Bekijk eens de veelgestelde vragen van nieuwe leden (én de antwoorden natuurlijk).


Vragen?

Wil je naast padel ook gaan tennissen? Of juist andersom? Dat kan. Of ben je verhuisd en wil je je gegevens laten aanpassen? Ook hiervoor kun je terecht bij de ledenadministratie.

Vragen over het jeugdlidmaatschap kun je mailen naar de jeugdcommissie.


Lidmaatschap opzeggen

Wil je je lidmaatschap bij Tennisclub Tilburg opzeggen? We kunnen het ons niet voorstellen maar het kan zijn dat je je lidmaatschap bij Tennisclub Tilburg wil opzeggen.

Bij Tennisclub Tilburg loopt een lidmaatschap van 1 januari tot en met 31 december. Opzeggen is uiterlijk mogelijk vóór 1 december voorafgaand aan het jaar dat je je lidmaatschap wil beëindigen.  Alle lidmaatschappen zijn doorlopende lidmaatschappen, daarom zijn bij het opzeggen van je lidmaatschap de volgende regels van toepassing:  

  • Restitutie van lidmaatschap gelden is niet mogelijk.
  • Opzeggen kan alleen als je geen achterstand hebt met contributiebetalingen.
  • Opzegging van een lidmaatschap dient per mail te worden gericht aan de ledenadministratie: [email protected]
  • Geef in de mail je voor en achternaam, bondsnummer, geboortedatum, email en telefoonnummer op, natuurlijk willen we graag weten waarom je opzegt, dus het verzoek is om de opzeggingsrede te vermelden.
  • Zodra we de mail hebben ontvangen sturen we je een ontvangstbevestiging per mail toe. Nadat je deze bevestiging hebt ontvangen per e-mail is je opzegging definitief.  
  • Wie ná 1 december opzegt, doch voor 1 april, is 35 euro verschuldigd.
  • Opzeggen na 1 april is niet meer mogelijk voor het lopende seizoen, contributie is dan geheel verschuldigd en de opzegging zal dan voor het jaar daarna doorgevoerd worden.