Lidmaatschap

Bij TennisClub Tilburg (TCT) zijn er diverse mogelijkheden voor het lidmaatschap, afhankelijk van de leeftijd en welke sport(en) je wilt beoefenen. Wil je je meteen inschrijven? Klik dan hier.

Contributie 2020

Bij TCT kun je kiezen uit het beoefenen van één of twee sporten. Het gaat hierbij om tennis en padel. Bestaande leden kunnen mailen naar de ledenadministratie wanneer zij een tweede sport willen beoefenen. Nieuwe leden geven deze keuze meteen door bij het inschrijven.

Dit betekent dat leden zowel alleen tennis als alleen padel, of beide sporten kunnen beoefenen. Bij het beoefenen van beide sporten, moet er een keuze worden gemaakt welke sport de eerste sport is. Hierbij kun je kijken naar het aantal uren.

• Junioren: geboren in 2003 en later
  • Senioren: geboren in 2002 en eerder

Per 1 januari 2020

Per 1 september 2020 (niet op te zeggen in 2021)

Eerste sport

Tweede sport

Eerste sport

Tweede sport

€ 50 (€ 25 per 1 juli 2020)

Rustend lidmaatschap

n.v.t.

Nieuwe leden moeten eenmalig entreegeld betalen. Voor pupillen en junioren is dit € 5 en voor semi-senioren en senioren € 15. Dit entreegeld wordt gebruikt voor administratiekosten en het KNLTB lidmaatschapspasje.

Gezien de invloed van het coronavirus heeft het bestuur besloten geen contributieverlaging per 1 juli in te voeren.

Rustend lidmaatschap

Rustende leden zijn leden die tijdelijk niet kunnen spelen. Dit moet voor 1 maart worden aangevraagd bij de ledenadministratie. Rustende leden hebben dezelfde rechten en plichten als (semi-)senioren, maar mogen natuurlijk niet tennissen.

Lidmaatschap wijzigen of opzeggen

Vóór 1 december 2020 kun je het lidmaatschap wijzigen of opzeggen. Hiervoor kun je een mailtje sturen naar de ledenadministratie. Als je per 1 september 2020 of later lid bent geworden, dan blijft dit lidmaatschap ook in 2021 behouden.