Lidmaatschap

TCT maakt voor het lidmaatschap onderscheid tussen junioren en senioren. Je bent in 2021 junior als je bent geboren in 2004 of later. Je bent in 2021 senior als je geboren bent in 2003 of eerder.

Ook kun je kiezen welke sport je gaat beoefenen: tennis, padel, of allebei. Natuurlijk kun je dat later altijd nog veranderen.

Wil je je meteen inschrijven? Ga naar het inschrijfformulier. Of wil je eerste wat meer informatie? Bekijk eens de veelgestelde vragen van nieuwe leden (én de antwoorden natuurlijk).

Wat is 'inclusief' en 'exlusief' bij de contributie?

Ben je lid bij TCT en betaal je dus elk jaar contributie? Dan mag je op alle beschikbare momenten een baan huren om zelf te tennissen of padellen. Bovendien heb je het recht om mee te doen aan de activiteiten van TCT, waar soms wel een kleine bijdrage voor wordt gevraagd.

De trainingen zijn niet inbegrepen bij de contributie (behalve bij all-in voor jeugd). Voor het volgen van trainingen betaal je apart lesgeld aan Tennisschool Gijs of Padelschool Jaspers. Lees meer over de trainingen bij TCT.

Contributie Senioren 2021

Let op: de contributie van 2021 wordt officieel pas vastgesteld tijdens de ALV. De tarieven die nu worden vermeld, zijn de tarieven van 2020.

• Eerste sport: € 180
  • Tweede sport: € 50
  • Entreegeld: € 15 (eenmalig bij aanmelding)
  • Rustend lid: € 35

Rustende leden zijn leden die tijdelijk niet kunnen spelen. Dit moet voor 1 maart worden aangevraagd bij de ledenadministratie. Rustende leden hebben dezelfde rechten en plichten als (semi-)senioren, maar mogen natuurlijk niet tennissen.

Contributie Junioren 2021

Junioren kunnen kiezen voor een 'normaal' lidmaatschap of een 'all-in' lidmaatschap.

Bij een 'normaal' lidmaatschap is de contributie als volgt:

• Eerste sport: € 62,50
  • Tweede sport: € 25
  • Entreegeld: € 15 (eenmalig bij aanmelding)

Bij een 'all-in' lidmaatschap kun je maximaal genieten van het tennissen (padel volgt later). Je krijgt namelijk training, je doet mee aan de competitie en je kunt zelf vrij spelen. Zo ben je betrokken bij de vereniging en krijg je nog meer plezier in het tennissen. Er zijn drie 'all-in' lidmaatschappen:

• All-in intensief: Je bent lid van TCT en traint twee keer per week gedurende 34 weken (zomer én winter). Daarnaast speel je competitie in het voor- en najaar. Én je krijgt een TCT T-shirt en hoodie. Hiervoor betaal je € 37 per maand.

• All-in basis: Je bent lid van TCT en traint één keer per week gedurende 34 weken (zomer én winter). Daarnaast speel je competitie in het voor- en najaar. Én je krijgt een TCT T-shirt en hoodie. Hiervoor betaal je omgerekend € 29 per maand.

Bij een 'all-in' lidmaatschap betaal je een bedrag aan TCT en een bedrag aan Tennisschool Gijs. Je kunt allebei de bedragen in termijnen betalen. Bij een 'normaal' lidmaatschap kun je alleen bij Tennisschool Gijs in termijnen betalen; bij TCT niet.

Vragen over het jeugdlidmaatschap kun je mailen naar de jeugdcommissie.

Lidmaatschap wijzigen

Wil je naast padel ook gaan tennissen? Of juist andersom? Dat kan. Of ben je verhuisd en wil je je gegevens laten aanpassen? Ook hiervoor kun je terecht bij de ledenadministratie.

Lidmaatschap opzeggen

Vóór 1 december 2021 kun je jouw lidmaatschap opzeggen. Je bent dan lid t/m 31 december 2021. Stuur hiervoor een mail naar de ledenadministratie.