Lidmaatschap

Bij TennisClub Tilburg (TCT) zijn er diverse mogelijkheden voor het lidmaatschap, afhankelijk van de leeftijd en welke sport(en) je wilt beoefenen. Wil je je meteen inschrijven? Klik dan hier.

Contributie 2019

Bij TCT kun je kiezen uit het beoefenen van één of twee sporten. Het gaat hierbij om tennis en padel. Bestaande leden kunnen mailen naar de ledenadministratie wanneer zij hun lidmaatschap willen aanpassen. Nieuwe leden geven deze keuze meteen door bij het inschrijven.

Dit betekent dat leden zowel alleen tennis als alleen padel, of beide sporten kunnen beoefenen. Bij het beoefenen van beide sporten, moet er een keuze worden gemaakt welke sport de eerste sport is. Hierbij kun je kijken naar het aantal uren.

• Pupillen: geboren in 2007 en later
  • Junioren: geboren in of tussen 2002 en 2006
  • Semi-senioren: geboren in of tussen 1996 en 2001
  • Senioren: geboren in 1995 of eerder

Eerste sport

Tweede sport

Pupillen

€ 25

€ 75

€ 25

Semi-senioren

€ 140

€ 170

Rustend lidmaatschap

€ 35

Nieuwe leden moeten eenmalig entreegeld betalen. Voor pupillen en junioren is dit € 5 en voor semi-senioren en senioren € 15.

Rustend lidmaatschap

Rustende leden zijn leden die tijdelijk niet kunnen spelen. Dit moet voor 1 maart worden aangevraagd bij de ledenadministratie. Rustende leden hebben dezelfde rechten en plichten als (semi-)senioren, maar mogen natuurlijk niet tennissen.

Lidmaatschap opzeggen

Natuurlijk vinden we het heel erg jammer als je jouw lidmaatschap bij TCT wilt opzeggen. Mocht hier een bepaalde reden voor zijn, dan horen we dit graag. Voor het opzeggen van het lidmaatschap stuur je een mailtje naar de ledenadministratie. Dit moet voor 1 december gebeuren.

Goirlese Weg 34