Sponsoring

TennisClub Tilburg (TCT) is in 1947 opgericht en daarmee een van de oudste tennisverenigingen van Nederland. De vereniging heeft ruim 900 leden, waarvan 100 junioren. Hiermee is het een van de grootste verenigingen van Tilburg. Het park ligt aan de Goirlese Weg, tussen het Willem II stadion en de nieuwe woonwijk Willemsbuiten.

Binnen TCT gaan recreatie en prestatie hand in hand. Vooral dankzij de vele vrijwilligers worden er veel activiteiten georganiseerd. Dankzij deze vrijwilligers is TCT een gezonde tennisclub met een goed onderhouden accommodatie. Echter, een vereniging kan niet zonder sponsoren.

We hebben grote waardering voor onze sponsoren, die ieder op hun eigen manier een steentje bijdragen. Bent u benieuwd hoe u bij kunt dragen aan een sportief, gezellig en gezond TCT? We delen graag de mogelijkheden.

Match-sponsor (1 jaar, € 1250)

Een match-sponsor van TCT krijgt allereerst het logo in groot formaat op ons welkomstbord op het tennispark. Verder hoort hier ook het logo op de homepagina van onze website bij, inclusief link naar uw eigen website. De scoreboards op de best bereikbare banen op het tennispark krijgen bestickering van uw bedrijf en ook wordt uw logo geplaatst op het tennisnet van de baan. Een match-sponsor van TCT krijgt bovendien een groot winddoek op de banen met het beste bereik.

Set-sponsor (1 jaar, € 750)

Een set-sponsor van TCT krijgt het logo op ons welkomstbord op het tennispark, waarbij het formaat in overleg wordt bepaald. Verder hoort hier ook het logo op de homepagina van onze website bij, inclusief link naar uw eigen website. Ook op de tennisbanen zelf zal uw bedrijf zichtbaar zijn, zoals op een winddoek en als scoreboard-bestickering.

Game-sponsor (1 jaar, € 250)

Een game-sponsor van TCT krijgt het logo op ons welkomstbord op het tennispark, waarbij het formaat in overleg wordt bepaald. Verder hoort hier ook het logo op de homepagina van onze website bij. En houdt u zelf enorm van tennis? Er mogen twee personen van uw bedrijf gratis meedoen aan ons open toernooi.

Overige sponsormogelijkheden

Wilt u wat voor TCT betekenen, maar passen bovenstaande mogelijkheden niet bij uw bedrijf? Er zijn nog tal van andere mogelijkheden waarbij u onze vereniging enorm kan steunen. Denk hierbij aan toernooisponsoring, sponsoring in natura, kledingsponsor van competitieteams en nog veel meer.

We hopen dat wij uw belangstelling voor TCT hebben gewekt. Indien u meer wilt weten over sponsormogelijkheden, dan vinden we het erg fijn als u contact met ons opneemt.