Bestuur

Het bestuur van TCT bestaat uit de voorzitter, de secretaris, de penningmeester en een aantal commissievoorzitters. Deze vrijwilligers van de vereniging zorgen ervoor dat het beleidsplan van TCT wordt uitgevoerd, er voldoende communicatie met de leden is en actuele onderwerpen worden behandeld.

• Voorzitter: Maikel Veroude
  • Secretaris: Nadine Allewijn ([email protected])
  • Penningmeester: Vacature ([email protected])
  • Voorzitter PR & Communicatiecommissie: Vacature
  • Voorzitter Jeugdcommissie en trainingscoördinator: Arno Sparidaens
  • Voorzitter Technische commissie: Jacco Versluis
  • Voorzitter Recreatiezaken: Vacature
  • Voorzitter Padelcommissie: Roy de Bakker

Commissies

Het bestuur kan TCT natuurlijk niet draaiende houden zonder de volgende personen en commissies.

Ledenadministratie

Martien van Oosterhout is verantwoordelijk voor de ledenadministratie. Martien is bereikbaar via [email protected].

Recreatiecommissie

De recreatiecommissie is verantwoordelijk voor het organiseren van de hussels, dinsdagavondcompetitie en het invitatietoernooi.

Open toernooi commissie

Deze commissie organiseert het MannaertsAppels TCT Open, dat elk jaar plaatsvindt eind juni (week 26). Met rond de 500 deelnemers één van de grootste open toernooien in de regio! Er wordt getennist van niveau 2 t/m 9, zowel enkel- als dubbelspel. Naast het mooie tennis doet de commissie ieder jaar weer zijn uiterste best voor een gezellige omlijsting, met lekkere hapjes, een spetterende feestavond en mooie prijzen in de loterij! Heb je interesse in deelname aan de open toernooicommissie, of heb je vragen over het toernooi? Stuur een mail naar [email protected].

Open veteranen toernooi commissie

Elk jaar in augustus wordt het Arluca 35+ / 55+ toernooi georganiseerd. De open veteranen toernooi commissie is hiervoor verantwoordlijk. Je kunt hen bereiken via [email protected].

Clubkampioenschappen commissie

Deze commissie organiseert elk jaar in september de clubkampioenschappen. Bij dit laagdrempelige toernooi spelen alle onderdelen in poulevorm, waardoor alle deelnemers meerdere wedstrijden kunnen spelen.De commissie probeert elk jaar weer een leuke enveloppenactie op te zetten, waarbij altijd mooie prijzen te winnen zijn. Op vrijdag of zaterdag in het finaleweekend organiseren ze een top feestavond met DJ. Je kunt de commissie bereiken door te mailen naar [email protected].

Padelcommissie

De padelcommissie heeft ervoor gezorgd dat er ons park sinds november 2018 drie padelbanen rijker is. Bovendien organiseren ze interne competities, instuifavonden en nog meer leuke activiteiten. Heb je vragen? Stuur een mailtje naar [email protected].

Technische commissie

Deze commissie regelt dat we elk voor- en najaar KNLB competitie kunnen spelen.

Vertrouwenspersonen

Mocht er iets gebeuren bij TCT waar je graag met iemand over wilt spreken, dan kun je terecht bij onze vertrouwenspersonen, Pia Scheperkamp en Michiel Hopmans. Je vindt hun contactgegevens in de ledenlijst.

Sponsorcommissie

Een club kan niet bestaan zonder sponsoren... en daar hebben we onze sponsorcommissie voor! Zin in een goede sponsordeal? Mail dan naar [email protected]

Vrijwilligerscoördinator

Ivo Peeters is de vrijwilligerscoördinator van TCT. Hij wordt bijgestaan door Bas van den Beukel. Je kunt bij hen terecht wanneer je graag iets voor de vereniging wilt doen. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook: [email protected].