Interne competitie padel

De interne competitie van TennisClub Tilburg (TCT) is een competitie van vijf weken voor TCT-padelleden. De interne competitie vindt plaats op woensdag- en/of vrijdagavond.

Spelvorm

Je schrijft jezelf individueel in, maar speelt de wedstrijden als dubbel. Je wordt ingedeeld in een poule van vijf spelers. Iedereen is één week vrij en de andere vier weken speel je samen met een van de poule-genoten. Dat betekent dat je iedere week met een ander speelt.

Er wordt gestreefd naar poules met gelijkwaardige speelsterktes. Geef aan welk padel-niveau je hebt (beginner, gevorderd, vergevorderd, wedstrijdspeler). Geef ook je tennis speelsterkte in de dubbel aan.

Speeldagen en -tijden

De speeldagen en -tijden worden vooraf ingedeeld door Leo Verbeek. Je kunt binnen je poule proberen om een wedstrijd op een andere dag te spelen, maar dan zul je zelf moeten afhangen. Je kunt ook onderling afspreken om de volgorde van de wedstrijden aan te passen.

Je speelt op een avond één wedstrijd van één uur (best of 3 met super tiebreak). De speeltijden zullen tussen 19:30 en 22:30 uur zijn. Je kunt een voorkeursblok (vroeg of laat op de avond) opgeven. Dit is wel afhankelijk van het aantal inschrijvingen.

Deelname is gratis, maar de ballen moet je zelf verzorgen. Deze zijn te koop bij de bar.

In de nieuwsbrief of op de homepage (nieuwsberichten) zie je wanneer er een nieuwe padelcompetitie van start gaat. Wil je meedoen? Leuk! Download onderstaand formulier en mail deze naar Leo Verbeek.

Inschrijfformulier IPC2 voorjaar 2019.docx