Hussel

De hussel is een perfecte manier om nieuwe leden te leren kennen. Helaas mogen we door het coronavirus de hussel voor senioren op dit moment niet organiseren.

Tennis (senioren)

Elke dinsdagavond om 19:30 uur, 20:45 uur en 22:00 uur, wanneer er geen toernooien en competities zijn en het weer het toelaat, wordt er bij TCT gehusseld! Je mag zelf beslissen tijdens welke speelronde je start en hoeveel rondes je meespeelt. Je hoeft je niet vooraf op te geven voor de hussel.

Bij aankomst op het park (5 minuten voordat de ronde begint) leg je je pasje op de grote picnictafel bij baan 1. De recreatiecommissie zorgt voor een indeling en zal deze omroepen. Ballen zijn al aanwezig op de banen.

Je wordt ingedeeld met een ander TCT-lid op basis van speelsterkte en speelt als heren dubbel (HD), dames dubbel (DD) of gemengd dubbel (GD) een wedstrijd van een uur, waarna je 15 minuten pauze hebt voordat de volgende speelronde begint. In die pauze kun je buiten op het terras wat drinken, of gewoon even wachten, altijd op gepaste afstand.

Padel (junioren)

Iedere zondag van 10:00 tot 12:00 uur wordt bij TCT de hussel voor padeljeugd georganiseerd. De hussel is voor jeugd tussen de 10 en 17 jaar.

Kom je voor de eerste keer, meld je dan eerst aan per mail ([email protected]). Weet je de regels nog niet en/of heb je geen racket? Geen probleem, er zijn leenrackets en er is begeleiding aanwezig om de regels uit te leggen en de groepjes in te delen.

Ben je nog geen padellid, dan mag je twee keer gratis meedoen. Mocht je enthousiast zijn, dan kunnen je ouders een lidmaatschap aanvragen. Lees hier meer over het lidmaatschap bij TCT