Hussel (tennis)

Elke dinsdagavond om 19:30 uur, 20:45 uur en 22:00 uur, wanneer er geen toernooien en competities zijn en het weer het toelaat, wordt er bij TennisClub Tilburg (TCT) gehusseld! Je mag zelf beslissen tijdens welke speelronde je start en hoeveel rondes je meespeelt. Je hoeft je niet vooraf op te geven voor de hussel.

Bij aankomst op het park (5 minuten voordat de ronde begint) leg je je pasje op de grote picnictafel bij baan 1. De recreatiecommissie zorgt voor een indeling en zal deze omroepen. Ballen zijn al aanwezig op de banen.

Je wordt ingedeeld met een ander TCT-lid op basis van speelsterkte en speelt als heren dubbel (HD), dames dubbel (DD) of gemengd dubbel (GD) een wedstrijd van een uur, waarna je 15 minuten pauze hebt voordat de volgende speelronde begint. In die pauze kun je buiten op het terras wat drinken, of gewoon even wachten, altijd op gepaste afstand.