Baanhuur

Ben je lid van TCT? Dan zit de baanhuur al inbegrepen bij jouw lidmaatschap. Je kunt heel eenvoudig online of via de KNLTB Club App een baan reserveren.

Ben je geen lid van TCT? Of wil je als introducé een keer spelen met iemand die wel lid is? Dan noemen we dit baanhuur. 

Tennisbaan

Er kan incidenteel een tennisbaan worden gehuurd. De kosten hiervoor zijn € 17,50 per uur. Ook scholen of andere organisaties kunnen onze banen huren. Vraag gerust eens naar de mogelijkheden.

Padelbaan

Een padelbaan huren op maandag t/m vrijdag tot 19:00 uur kost € 24 per uur. Na 19:00 uur of in het weekend is dat € 30 per uur. Rackets zijn te huur voor € 3,50. 

Clinic

Wil je ook graag uitleg bij het huren van een baan? Neem dan eerst contact op met onze trainers. Neem voor tennis contact op met Bonno van Just Tennis. En neem voor padel contact op met Rob van Just Padel. 

Introducé meenemen?

Bij padel is het mogelijk een introducé mee te nemen. Van maandag t/m vrijdag tot 19:00 uur betaalt deze introducé € 6 per uur. Na 19:00 uur of in het weekend betaalt de introducé € 7,50 per uur. Afrekenen kan aan de bar of per Tikkie.

Contact

Voor het huren van een baan (al dan niet met introducé) kun je contact opnemen met Michiel van Oosterhout. Je kunt hem mailen of Whatsappen (0634732045). Of boek je padelbaan via Padelboeker.